Search
  • Alexander Waksvik

Drammensfjorden og Sjøørretfiske- Undervurdert.


Kun noen få kilometer ut i Drammensfjorden er det ikke akkurat anerkjent vakker natur, men det driter vi i når fisken tar flua! Vi er ikke akkurat kjente for å gidde å kaste bort dager og uker på jakt etter sjøørreten, men på vei hjem fra svinesundhandel la vi merke til vakende fisk i fjorden.. Den virket tilsynelatende stor også på kastehold! Dagen etter dro vi på tur og fikk fisk.. Nå ett år etter viser bukta seg fra sin beste side og har gitt oss... eller Waksvik et eventyrlig 2014 fiske med hele 3 nye personlige sjøørret rekorder på flue. Den første på 1,8 kg. èn snau uke etter 2 nye med sine 2,9 og denne på hele 3 kilo! helt rått i en fjord som ikke akkurat trekker sjøørretentusiasten i hjertet!

#drammensfjorden

0 views

© 2023 By proudly Norwegian Flyfishermen! Copyright EtterØrret.no by Aftertrout

  • w-facebook
  • w-youtube
  • Instagram Clean